Για αποστολές παραγγελιών εντός Ελλάδας, συνολικής αξίας αγοράς 35 ευρώ και πάνω, δεν γίνεται καμία χρέωση εξόδων αποστολής. Χρεώνεστε μόνο την αξία των βιβλίων που επιλέξατε στις τιμές του βιβλιοπωλείου μας.


Αγορές αξίας έως 34,99 ευρώ και με βάρος μέχρι δύο κιλά χρεώνονται με 3 ευρώ έξοδα αποστολής.

Αγορές αξίας έως 34,99 ευρώ, και με βάρος από δύο μέχρι πέντε κιλά, χρεώνονται με 4,90 ευρώ έξοδα αποστολής.


Οι αποστολές εντός της πόλης των Τρικάλων είναι δωρεάν ανεξαρτήτως ποσού και βάρους.


Για την αποστολή με αντικαταβολή (ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας) υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,50 ευρώ.


Για αποστολές εκτός Ελλάδας τα μεταφορικά θα υπολογίζονται μετά από συνεννόηση με το ταχυδρομείο και θα επικοινωνούμε μαζί σας. Τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας θα υπολογίζονται ανά αποστολή και θα διαμορφώνονται από την τελική αξία αγοράς κάθε αποστολής.


Σε περίπτωση που ο πελάτης, επιθυμεί την αποστολή της παραγγελίας του σε δύο δόσεις (πχ να αποσταλούν τα άμεσα διαθέσιμα και να γίνει χωριστή αποστολή των βιβλίων που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και αναμένονται από τους εκδοτικούς οίκους), ο υπολογισμός για τα έξοδα αποστολής γίνεται για κάθε αποστολή χωριστά, ανεξάρτητα από τον ενιαίο υπολογισμό που έχει γίνει εξαρχής στην ιστοσελίδα.


Σε περίπτωση που η τελική αξία της αγοράς διαφέρει από την αξία της παραγγελίας (πχ λόγω έλλειψης αποθέματος ορισμένων βιβλίων στον εκδότη) και κατόπιν ενημέρωσής του ο πελάτης έχει επιλέξει να του αποσταλούν τα διαθέσιμα βιβλία, ο υπολογισμός των εξόδων αποστολής καθορίζεται από την τελική αξία της αγοράς, ανεξάρτητα από τον αρχικό υπολογισμό που έχει γίνει στην ιστοσελίδα.


Σε περίπτωση αλλαγής (επιστροφή και νέα αποστολή), για την νέα αποστολή ως αξία αγοράς υπολογίζεται η διαφορά ανάμεσα στην νέα αποστολή και την επιστροφή. Σε περίπτωση μη παραλαβής λόγω αμέλειας του πελάτη, ο λογαριασμός του πελάτη χρεώνεται με τα έξοδα αποστολής, ανεξάρτητα αν στην αρχική αποστολή δεν είχαν χρεωθεί έξοδα. Αλλαγές, αντικαταστάσεις ή και επιστροφές γίνονται μόνο κατόπιν επικοινωνίας, συνεννόησης και οδηγιών που λαμβάνει ο πελάτης.